VEILIG BETALEN MET IDEAL, PAYPAL OF BANCONTACT 

Veilig online betalen via Payment Service Provider Sisow

Sisow maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. Sisow is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

 

Is mijn online betaling veilig?
Uw online betaling wordt afgehandeld door Payment Service Provider  Sisow. Sisow maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en Sisow zorgt voor de afhandeling van uw transactie. De webshop is dus verantwoordelijk voor de afhandeling van uw bestelling en Sisow voor de verwerking van uw online betaling.

Kijk op de website van Sisow voor meer informatie over online betalingen via Sisow.

Uitleg van Bancontact.

Met Bancontact kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Dus de PayPal van België.

 
Hoe verloopt de betaling?
Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald. 
U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen.

Hoe werkt het?
Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Ook dit gaat via Sisow

PAYPAL 

Online betalen met PayPal: makkelijk, veilig en snel
Lekker snuffelen, spulletjes kopen in uw favoriete winkel, zeldzame objecten verzamelen en naar hartenlust van alles online verkopen. Zodra er betaald moet worden, nemen wij het van u over zodat u niet na hoeft te denken over uw gegevens en of deze wel beschermd blijven. Zo blijft betalen altijd leuk.

 

Kopen met PayPal – een paar klikken en klaar!
Of het nu op Marktplaats of eBay of elders op internet is, u hoeft uw creditcard niet bij de hand te houden om te betalen. Uw bankrekening of creditcardnummer is immers al veilig opgeslagen in uw PayPal-rekening dus het is niet nodig eindeloos uw gegevens in te voeren. Met PayPal heeft u alleen uw e-mailadres en wachtwoord nodig en kunt u binnen een paar klikken veilig online betalen.

 

Per e-mail geld over maken
Wilt u geld inzamelen voor een cadeau of wilt u de rekening in het restaurant delen? Met PayPal maakt u zonder problemen geld over naar anderen en kunt u al net zo makkelijk betalingen ontvangen. Lees meer

 

Online betalen: maar dan wel veilig!
Met PayPal is betalen online veilig en beschermd. Kijk wat wij doen om uw gegevens en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid.

 

Ook dit gaat via Sisow